LIFE School

De inschrijving voor de LIFEschool 2022-2023 is weer van start! 

Inschrijving en meer info kunt u vinden via de website van het Evangelisch Werkverband: www.lifeschool-ew.nl

Beluister hier de uitzending van Brandstof (Groot Nieuws Radio) van 24 april jl, waarin Hans en Leo vertellen over de LIFEschool.

Lifeschool (Instagram-bericht).png

In september starten wij een éénjarige parttime school, die we LIFEschool hebben genoemd. Een traject wat van christenen echte discipelen maakt. Mensen die leven in de kracht van de Heilige Geest. We werken samen met een team van docenten die weten en doorleefd hebben waar ze over spreken. In deze jaarschool werken we in 5 modules op een praktische manier aan jouw vorming, geloof en bestemming.

Jezus zegt in Mattheus 6: 33: “Zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en alles wat u nodig heeft zult u erbij ontvangen”. Dat is de werkelijkheid van een gelovige die vanuit zijn erfenis leeft in een diepe verbondenheid met God.

"Het is onze missie om jou te helpen groeien en te activeren in je bestemming."

We leggen een hele brede basis voor jouw identiteit als christen. Samen bouwen we aan een gezond karakter, een gezonde Bijbelse theologie en een sterk karakter. We zijn gericht op het zichtbaar worden van het Koninkrijk in jouw leven.  

Als je een partner hebt met wie je je leven deelt, dan is het echt heel fijn als je dit samen kunt doen. Het zal een zegen zijn voor je gezin en voor de relaties die je hebt.

Hartelijke groet,

Hans Maat

Leo van Wijngaarden

Hans-Maat-1_edited.jpg
Leo Web.jpg