top of page
Untitled

OUTREACH

Reizen

AFRIKA

Zuid Afrika

Zuid Afrika is een schitterend land met een diverse en kleurrijke bevolking. Helaas wordt het land verscheurd door grote culturele en economische ongelijkheid. De gevolgen hiervan zijn bijzonder confronterend. Wie wel eens door het land heeft gereisd kan onmogelijk de vele grote townships gemist hebben. De situatie is er schrijnend en uitzichtloos. Armoede verandert een cultuur binnen bevolkingsgroepen op een negatieve manier. Om die negatieve spiraal om te draaien ontwikkelen wij diverse activiteiten, veelal samen met lokale NGO's en inwoners van het land. Door het geven van onderwijs, het steunen van voedselprojecten en samenwerking met strategische partners hopen wij op lokaal niveau te kunnen bijdragen aan de bouw van een nieuwe toekomst voor Zuid Afrika.

Kijk ook op onze aparte projectpagina van God's Table.

 

 

IMG_4833.JPG
da11d542-f67d-4543-8bd0-2b8ce372a749.JPG

Revival tour 2020 Knysna en Mosselbaai
Zuid Afrika

Revival 2020.jpeg

Project: God's Table

Help hen die honger hebben….

Laat het Koninkrijk niet aan hun voorbijgaan!

In de Township “Joodse Kamp” van de stad Knysna, Zuid Afrika is het geen gewoonte dat er iedere dag eten op tafel staat. Vaders en moeders van kinderen vechten dagelijks om hun kinderen iets te eten te bieden. Laat staan dat ze zelf voldoende hebben.

Stichting de Donk Ministries wil een verschil maken voor tenminste een deel van de allerarmste kinderen. We zijn meerdere malen in dit gebied geweest en we zien dat op sommige plekken de nood zo hoog is dat voedselprogramma’s echt nodig zijn. Maar wij willen méér bereiken. Door middel van deze plaatselijke voedselprogramma’s hebben we ook de mogelijkheid om de boodschap van het Koninkrijk van God te verkondigen. Het mooie is dat we dit midden in de township zelf kunnen doen. We werken in dit voedselprogramma samen met Pastor Solomon Molingila die vanuit zijn plaatselijke kerk het programma draait.

Wil jij ons meehelpen om de allerarmste te voeden en het Koninkrijk van God te verspreiden op een van de donkerste plekken op aarde? Vul dan snel de machtiging in! Meedoen kan al vanaf € 5,- per maand.

Lees verder op onze projectpagina.

 

Zendingsreis Uganda - Kamuli

In December 2019 hebben we een zendingsreis gemaakt voor Kingdom Ministries. Tijdens deze reis hebben we een week lang onderwijs mogen geven aan een groep lokale kerkleiders, gesproken in diverse kerken en een jeugdconferentie met ruim 1000 kids georganiseerd. ​

 

Actie Bouwdepot KARATARA 2016

In 2016 hebben hebben we met De Donk Ministries een lokaal project gefinancierd wat is gerealiseerd door Stichting Good News Zuid Afrika in samenwerking met een lokale pinkstergemeente. 
Er zijn diverse 'shacks' opgeknapt met golfplaten en bouwmaterialen.

bottom of page