top of page
20220528_212432_DSC_6835.jpg

Hardinxveld Giessendam

Kom met verlangen...

Wanneer je meer wilt weten en verlangt naar méér, dan ben je van harte welkom bij onze Revivaldiensten! Misschien iets anders dan je gewend bent maar voel je vrij en ongedwongen!

Méér van Hem​

Wij verlangen ernaar dat God opnieuw de Alblasserwaard zal bezoeken zoals Hij deed tijdens de grote opwekkingen rondom 1950. Benieuwd naar deze intense historie van een uitstorting van de Heilige Geest in de Alblasserwaard? Bekijk hieronder de film.

Gaven van de Heilige Geest

Binnen De Donk geven wij veel aandacht aan de bedieningsgaven van de Heilige Geest. Dit doen wij omdat het binnen de kerkelijke traditie, die wij liefhebben, vaak buiten beeld is gebleven.

We verlangen ernaar om met elkaar stap voor stap te groeien in deze gaven en we houden ervan om wonderen en tekenen te zien in ons hele leven en in de bediening van De Donk Ministries.

We proberen altijd op de opgegeven tijd te beginnen. Via Facebook en deze website kun je de planning in de gaten houden. We hebben geen vaste eindtijd, maar wil je eerder de bijeenkomst verlaten is dat geen enkel probleem.

 

De avonden vinden plaats in het zalencentrum De Parel aan de Talmastraat 9 in Hardinxveld Giessendam. Sommige spreekbeurten worden opgenomen en zijn terug te vinden via ons YouTube kanaal.

Klik hier om naar de agenda te gaan.

bottom of page