20220528_212432_DSC_6835.jpg

Hardinxveld Giessendam

Kom met verlangen...

Wanneer je meer wilt weten en verlangt naar méér, dan ben je van harte welkom bij onze Vernieuwingsdiensten. Tijdens deze diensten nemen we ruim de tijd om God te aanbidden, goed gefundeerd onderwijs te geven en met je te bidden wanneer je dat wilt. Actief deelnemen of rustig ontdekken en leren... We respecteren iedere vorm van deelname.

Méér van Hem​

God is Vader voor ons. Hij verlangt naar een intieme relatie met Zijn kinderen. Velen hebben echter moeite met dit intieme Vaderbeeld.

Wij richten ons op de christen die verlangt naar méér en wil groeien in geloof en karakter.

Gaven van de Heilige Geest

Binnen De Donk geven wij veel aandacht aan de bedieningsgaven van de Heilige Geest. Dit doen wij omdat het binnen de kerkelijke traditie, die wij liefhebben, vaak buiten beeld is gebleven.

We verlangen ernaar om met elkaar stap voor stap te groeien in deze gaven en we houden ervan om wonderen en tekenen te zien in ons hele leven en in de bediening van De Donk Ministries.

We proberen altijd op de opgegeven tijd te beginnen. Via Facebook en deze website kun je de planning in de gaten houden. We hebben geen vaste eindtijd, maar wil je eerder de bijeenkomst verlaten is dat geen enkel probleem.

 

De avonden vinden plaats in het zalencentrum De Parel aan de Talmastraat 9 in Hardinxveld Giessendam. Sommige spreekbeurten worden opgenomen en zijn terug te vinden via ons YouTube kanaal.

Klik hier om naar de agenda te gaan.

www.dedonk.com |  Contact  |   Nieuwsbrief!  |  ©2022 -  De Donk Ministries