Outreach

Wij zijn er diep van overtuigd dat we Jezus mogen volgen in de Grote Zendings Opdracht uit Mattheus 28. Als we naar de huidige wereld kijken kunnen we alleen maar met ontzag kijken wat er de afgelopen 200 jaar is gebeurd op het gebied van wereldzending. Er lijkt een tijd aan te breken waarin echt alle gebieden bereikt gaan worden met het evangelie. Een duidelijk onderdeel van de grote opdracht is ook het discipelen van hen die bereikt worden met het evangelie.
In 2013 gaf de Heer ons richting naar Zuid Afrika. Wij geloven dat wij hier een substantiële bijdrage mogen gaan leveren aan de samenleving van dit mooie maar verscheurde land. Inmiddels doen we dit op kleine schaal door een aantal projecten, waaronder de Kingdom Life College en Foodproject 'God's Table'.

 

Wij reizen regelmatig naar Zuid Afrika om daar de mensen te onderwijzen in het Koninklijk Leven. Voorlopig hebben we ons gericht op de townships en plattelandsgebieden bij Knysna aan de West Kaap.  In dit gebied liggen een aantal dorpen waaronder Karatara en de wijk Joodse Kamp. De bewoners leven onder moeilijke omstandigheden en de problematiek is complex. Er is veel drank- en drugsmisbruik, seksueel misbruik en armoede. Dit gaat door van generatie op generatie. 

 

Ter plaatse werken we vaak samen met Nederlandse zendelingen en lokale kerken.
 

 

Project: god's table

Help hen die honger hebben….

Laat het Koninkrijk niet aan hun voorbijgaan!

In de Township “Joodse Kamp” van de stad Knysna, Zuid Afrika is het geen gewoonte dat er iedere dag eten op tafel staat. Vaders en moeders van kinderen vechten dagelijks om hun kinderen iets te eten te bieden. Laat staan dat ze zelf voldoende hebben.

Stichting de Donk Ministries wil een verschil maken voor tenminste een deel van de allerarmste kinderen. We zijn meerdere malen in dit gebied geweest en we zien dat op sommige plekken de nood zo hoog is dat voedselprogramma’s echt nodig zijn. Maar wij willen méér bereiken. Door middel van deze plaatselijke voedselprogramma’s hebben we ook de mogelijkheid om de boodschap van het Koninkrijk van God te verkondigen. Het mooie is dat we dit midden in de township zelf kunnen doen. We werken in dit voedselprogramma samen met Pastor Solomon Molingila die vanuit zijn plaatselijke kerk het programma draait.

Wil jij ons meehelpen om de allerarmste te voeden en het Koninkrijk van God te verspreiden op een van de donkerste plekken op aarde? Vul dan snel de machtiging in! Meedoen kan al vanaf € 5,- per maand.

 

Actie Bouwdepot KARATARA 2016

In 2016 hebben hebben we met De Donk Ministries een lokaal project gefinancierd wat is gerealiseerd door Stichting Good News Zuid Afrika in samenwerking met een lokale pinkstergemeente. 
Er zijn diverse 'shacks' opgeknapt met golfplaten en bouwmaterialen.

Revival tour 2020

actie project god's tabel lockdown za

Bel

T: 06 - 12 899 459

 

Adres

Spindermolen 44

3371 RN Hardinxveld

De Donk

 

Ministries