top of page
Christelijk boekje
Lifeschool beeldmerk_blad tranparant_def_edited.png

Module 1: Identiteit

Waarom God jou gemaakt heeft en hoe Hij naar je kijkt

In deze module bouwen we aan een persoonlijke relatie met God, Jezus en
de Heilige Geest. Juist ook over de Helper, Die nog niet voor iedere vertrouwd is. We leren dieper wortelen in Gods genade en ontdekken hoe de geestelijke wereld ons leven beïnvloedt.

 

We zijn als enthousiaste christenen vaak geneigd om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de geestesgaven. Maar we zullen je laten zien dat de kracht van die prachtige gaven geworteld liggen in de kracht van je identiteit. We beginnen daarom eerst met het verdiepen van je relatie met God en we gaan op zoek naar de redenen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Je zult versteld staan hoe je eigen motivatie en contextuele factoren van invloed zijn op je handelen in het Koninkrijk van God.

Naast deze praktijk gerichte trainingen zullen we een brede kijk geven op het Koninkrijk van God. Jezus sprak er veelvuldig over en vertelde zelfs: "Zoek eerst het Koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, al het andere zal u erbij gegeven worden". We zullen zichtbaar maken dat dit leven als inwoner van het Koninkrijk van God enorm zal veranderen als we de ware identiteit hiervan kunnen aannemen.

Les onderdelen Module 1:

 1. Overwinnend Leven

 2. Hoe God jou ziet

 3. Het Koninkrijk van God

 4. Leven in genade

 5. Gods stem verstaan

 6. Geestelijke wereld

 7. Doop in de Heilige Geest

 8. Erfenis van het Zoonschap

 9. Afrekenen met negatieve patronen

  Extra Masterclass:
  Werking van de Geestelijke wereld (Masterclass)

bottom of page