Koninklijk leven seminar

In samenwerking met Anthon van der Laak - Kingdom Ministries

Koninklijk Leven: wens of werkelijkheid?
Veel christenen worstelen met de kwaliteit van hun leven, met ziekte en noden. Toen Jezus Christus aan het kruis stierf riep Hij: Het is volbracht (Het is klaar)! Maar toch leven we vaak nog in het spanningsveld van de beloften die ja en amen zijn… en toch.

Het Evangelie dat we belijden is dat van een Overwinnaar, Jezus de Christus. Jezus kwam op de aarde om de perfecte openbaring te zijn van Zijn Vader. Alleen als we een helder zicht krijgen op het kruis van Christus en alles wat Hij voor ons heeft gedaan, kunnen we gaan uitstappen in het Koninklijk Leven.

Dit seminar geeft een nieuw perspectief op het Godsbeeld wat veel mensen hebben. Als we onze identiteit in Christus vinden en God gaan leren kennen als onze Hemelse Vader verandert ons leven totaal. Door het geloof in de Here Jezus Christus worden wij zonen van God genoemd. De boodschap over wat het is om een zoon van God te zijn staat centraal in dit onderwijs.

Het offer aan het kruis rekende niet alleen af met de zondelast, maar ook met de macht van de zonde. Hierdoor hoeven we niet langer slaaf van de zonde te blijven. Naast onze zonden heeft Jezus ook de smarten, ziekten en wonden gedragen, zodat wij die niet langer hoeven te dragen.

Koninklijk Leven is een seminar dat in de afgelopen 15 jaar de levens van velen heeft geraakt en verandert. Blokkades die in de weg staan om in Koninklijk te leven, zoals zonden, wonden, bindingen en erfelijke belasting komen uitgebreid aan de orde.

Een Koninklijk Leven is mogelijk dankzij het offer van de zoon van God: Jezus de Christus!

Seminar 2021

Wanneer?

Zeven dinsdagavonden:

  • 13 april

  • 20 april

  • 4 mei

  • 11 mei

  • 18 mei

  • 25 mei

  • 1 juni

Aanvang 19:00 uur

Waar?

Bedrijfsgebouw 'Bas van Zessen'

Kerkstraat 5, in Brandwijk

Kosten?

Op basis van collecte. Aanschaf lesboek verplicht.

Inschrijven?
Vul onderstaand formulier in.

NIEUWE DATA!

NIEUWE LOCATIE!

Persoonlijke motivatie 

Door Leo van Wijngaarden

Koninklijk Leven: mijn ervaring met het seminar "Koninklijk Leven".

In een vroeg stadium van mijn bekering kwam ik in aanraking met Anthon van der Laak. Hij gaf een seminar in Groot Ammers met als titel "Koninklijk Leven". De titel sprak mij aan, want ik wilde dolgraag een Koninklijk Leven. Maar wat het inhield was voor mij een raadsel, voornamelijk omdat ik er niet bij kon komen leek het. Waarom konden anderen dit wel en ik niet? Ik liep in veel processen vast en tegen muren op, omdat ik niet volledig vrij kon staan in het Koninklijk Leven wat beloofd wordt in de bijbel. Ik moest echt mijn oude leven begraven en een enorme vuilnisbak leeggooien, waarvan ik het bestaan soms niet wist. In dit seminar begon het voor mij echt stukje bij beetje duidelijk te worden dat ik ongemerkt vastzat aan dingen die ik niet kon benoemen. Door deze cursus kreeg ik steeds meer zicht en kon ik me langzaam losmaken van mijn oude identiteit en een nieuwe ontwikkelen volgens het Koninkrijk van God. De cursus was absoluut geen kennisoverdracht, maar een heel diep proces wat in gang wordt gezet. De bezem gaat erdoor! 
Ik raad dit seminar iedereen aan: je moet erdoor heen. Vloeken uit de voorgeslachten, bolwerken in je denken en onbeleden zonden hoeven je niet vast te houden: Jezus heeft ze verpulverd! Neem eraan deel!

Inschrijven