top of page

Sprekers

matt.jpg

Matt Helland

Matthew Helland organiseert wereldwijd profetenscholen. Vanuit Amsterdam opereert hij samen met zijn vrouw Femke onder prostituees op de Amsterdamse Wallen. Matt is een echte evangelist en kerkplanter en zij hebben gemeenten gesticht in Amstelveen. Matt spreekt in vele landen in Europa, Zuid Amerika, de VS en Australië. Hij brengt professionele inzichten op het terrein van kerkplanting en evangelisatie samen met het krachtige werk van God in profetie, tekenen en wonderen. Zijn stijl is vol humor en vooral helder en scherp. Wie Matt tegen het lijf loopt, komt vrij snel in aanraking met de gave van profetie.  In deze conferentie zal het dan ook gaan over profeteren en evangelisatie in de kracht van de Geest. 

75653328_153181682726457_4279344812022300672_n.jpg

Werner Strydom

Werner en zijn vrouw Shantél wonen en werken in Zuid Afrika. Na een leven vol van verslaving is Werner radicaal tot geloof gekomen in Jezus Christus. Na deze radicale omkeer heeft hij gehoor gegeven aan de roeping die God hem gaf. Zijn bediening wordt sterk gekenmerkt door grote wonderen en tekenen. Daarnaast geeft hij zeer sterk en radicaal onderwijs over de verantwoordelijkheden van gelovigen. 

Anthon van der Laak_edited.jpg

Anthon van der Laak

Zijn verlangen is dat mensen God leren kennen en de kracht van het Koninkrijk gaan ervaren, in verlossing, genezing en bevrijding. Het Vaderhart van God is daarbij cruciaal. God echt intiem leren kennen én ervaren als Vader. Hij heeft een hart voor het trainen en bemoedigen van leiders. Hij wil doorgeven, wat hij zelf geleerd heeft.

Anthon en zijn vrouw Joke hebben God op allerlei plekken gediend, o.a. acht jaar op de Filippijnen en in landen als China, Rusland, Zimbabwe en Oeganda.

Het Koninkrijk van God bestaat niet uit woorden maar uit kracht!

God wil ook jou gebruiken om de Kracht van het Koninkrijk te demonstreren aan de wereld om jou heen. De wereld draait door en wacht met reikhalzend verlangen op het openbaar worden van de zonen Gods...

Wij organiseren deze tweedaagse conferentie om gelovigen toe te rusten, zodat het Koninkrijk van Kracht niet alleen bij woorden zal blijven, maar dat de demonstratie van de Kracht, tekenen en wonderen weer normaal zullen worden in het leven van de gelovigen. De kerk van Jezus is die kracht kwijt geraakt, maar mag die opnieuw gaan ontvangen.

Anthon van der Laak, Matt Helland en Werner Strydom (ZA) zullen vanuit hun ervaring spreken en demonstreren hoe de Kracht en Gaven van de Heilige Geest functioneren. Deze conferentie is bedoeld om praktisch onderwijs te bieden aan hen die verlangen naar het openbaar worden van het Koninkrijk van God in hun leven. 

Koninkrijksconferentie 2022 Banner (2).png
Anker 1
Anker 2
Anker 3

Programma

Vrijdag 27 mei

20:00 tot 22:30

- Werner Strydom

- Matt Helland

Zaterdag 28 mei

9:30 tot 17:00

- Werner Strydom

- Matt Helland

- Anthon van der Laak

Zaterdag 28 mei

19:30 Genezing en bevrijdingsdienst

Locatie

Zalencentrum de Parel

Talmastraat 9

3371 VG Hardinxveld Giessendam

Deze locatie is uitstekend bereikbaar via de Rijksweg A15, op- en afritten zijn op maximaal 2 minuten.

Hardinxveld Giessendam beschikt over een treinstation met verbindingen tussen Dordrecht en Geldermalsen. De Parel ligt op 10 minuten lopen vanaf het treinstation.

Anker 4
Anker 5

Kosten

De hele conferentie is gratis! Wanneer u onze bediening en conferentie financieel wilt zegenen  dan kan dit op meerdere momenten tijdens de conferentie. We hebben uitgebreide mogelijkheden om uw gaven te doneren. Dit is mogelijk via een QR code en iDeal, er is een PIN automaat en er liggen machtigingen. 

Anker 6

Maaltijden

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van complete maaltijden tijdens de conferentie. We hebben een gevarieerd menu samengesteld waar u tegen betaling gebruik van kan maken. In de aparte eetzaal kunt u tijdens de pauzes even ontspannen en connecten met andere conferentiebezoekers. Helaas kunnen wij geen aangepaste maaltijden voor voedselintolerantie serveren.

U kunt vooraf uw maaltijden reserveren en afrekenen per iDeal tijdens het reserveren van uw tickets. De kosten voor de lunch en diner bedragen € 15,00 per persoon per maaltijd.

Tickets

Anker 7

Kaarten zijn hieronder gratis te verkrijgen.

U kunt ook tickets bestellen inclusief maaltijden. Let u alstublieft goed op welke ticket u wilt reserveren. Maaltijden betaalt u direct online bij het reserveren van uw tickets. 

Tickets zonder maaltijden zijn gratis.

U kunt tot uiterlijk 21 mei tickets met maaltijden bestellen. Na deze datum kunt u alleen tickets reserveren zonder maaltijden.

Voor de genezing- en bevrijdingsdienst op zaterdagavond heeft u geen tickets nodig! 

Indien onderstaand formulier niet werkt, kunt u rechtsreeks op de website van onze ticketpartner Eventbrite reserveren: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-koninkrijksconferentie-293092646997

Anker 8
bottom of page