top of page
WhatsApp Image 2022-08-24 at 10.18.51 PM.jpeg

AKTIE!

Project: Living Well Movement 

STELLENBOSCH - SOUTH AFRICA

Werner en Shantél Strydom

Werner en Shantél werken in de Townships van Zuid Afrika. In een van de meest gevaarlijke wijken in de wereld brengen zij onafgebroken het goede nieuws van Jezus Christus. Ze hebben een brandende passie om mensen bevrijd te zien worden en verlossing te zien ontvangen. Het verhaal van hun leven is een levend getuigenis, een absoluut wonder hoe ze samen de weg naar God hebben gevonden. Ze hebben alles geprobeerd wat de wereld te bieden had, maar weten nu dat er maar één antwoord is, het antwoord is God de Vader, Jezus de Zoon en de bovennatuurlijke kracht van de Heilige Geest. Door de kracht van hun getuigenis worden ze bewogen door de liefde van God om het evangelie tot aan de uiteinden van de aarde te prediken. Er is niets zo mooi als getuige te zijn van iemand die het geschenk van verlossing ontvangt en een levens veranderende ontmoeting met God heeft.

 

Werner en Shantél reizen samen met hun team door de naties om de verlorenen te leiden naar een voor altijd veranderend leven. Ze brengen op de meest extreme plekken het goede nieuws en de ervaring van de tastbare zalving van de Heilige Geest. Ze werken op plekken waar het zeer moeizaam is en waar ze dagelijks worden geconfronteerd met de tastbare demonische wereld van hekserij, voodoo en voorouderverering.

300056789_824708842240401_5390185473281618555_n.jpg

Meer informatie is te vinden op de website van The Living Well Movement

Actie!

Als Donk Ministries hebben we ons toegelegd op de financiering  van de campagnes die zij ter plaatse uitvoeren in de Townships van Zuid Afrika. De bediening groeit zeer krachtig en de aantallen worden groter en groter. Dit brengt een enorme uitdaging mee in een land waar niet veel middelen zijn.

Wilt u helpen om deze krachtige bediening te steunen? Help ons dan mee door te geven! 

Waar worden de financiële middelen voor gebruikt?

  • Aanschaf appratuur en voorzieningen

  • Reiskosten

  • Levensonderhoud

  • Kosten van de campagnes

Campagne Werner (Facebook-omslagfoto) (1).png
300111510_826090265435592_7527365294396186834_n.jpg

De Donk Ministries

The Living Well Movement

In 2022 hebben we als Donk Ministries het gezin Strydom naar Nederland gehaald en hebben kennis gemaakt met een zeer krachtige bediening. We ervaarden hun bediening als een hemelse verfrissing die ons land zo hard nodig heeft. Sinds die tijd werken we actief samen en zijn een hemelse connectie aangegaan om elkaar te bekrachtigen en het Koninkrijk te verkondigen over de hele wereld. 

actie
bottom of page